Martin Boyce — No Reflections Read More

Turner Prize winner Martin Boyce transformed the fading grandeur of a 15th Century Palazzo, 'collapsing' interior and exterior spaces to echo the labyrinthine nature of Venice. The visual identity heightened a sense of displacement and abandonment through a grid positioned to disrupt stark Modernist typography.

The results ensured a standout presence within the media saturated context of la Biennale, and was recognised in the D&AD Professional Awards for Outstanding Poster Design.

Turner Prize winner Martin Boyce transformed the fading grandeur of a 15th Century Palazzo, 'collapsing' interior and exterior spaces to echo the labyrinthine nature of Venice. The visual identity heightened a sense of displacement and abandonment through a grid positioned to disrupt stark Modernist typography.

The results ensured a standout presence within the media saturated context of la Biennale, and was recognised in the D&AD Professional Awards for Outstanding Poster Design.

Previous / Next Page →